RTV Roermond

Roermond

Werken bij RTV Roermond

Vrijwilliger bij RTV Roermond, een leuke hobby 
Interview met Brigitte Gijsman

Vereiste minimum-leeftijd 18 jaar.


RTV Roermond draait voornamelijk op vrijwilligers die op allerlei vlakken actief zijn en een leuke tijd hebben samen met hun collega’s. Of je nu je radioprogramma voorbereidt, televisie opnames maakt of gezellige uren in de Montage - studio doorbrengt, RTV Roermond geeft vrijwilligers de kans om aan de inwoners het bruisende Roermond te laten zien.
Wij zoeken als lokale omroep altijd mensen die ons team komen versterken. We hebben mogelijkheden op diverse vlakken; Radio, televisie of de kabelkrant. En daarbij maakt het niet uit of je een paar uur of een paar dagen ter week of maand beschikbaar bent. Iedereen vindt een plekje.
Op dit moment zijn we op zoek naar een groot aantal nieuwe vrijwilligers, natuurlijk leiden we je goed op en zorgen we dat je snel aan de slag kunt. Het enige wat we van jou vragen is talent, motivatie en inzet ! We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor de volgende disciplines.

Cameraman/-vrouw
Profiel
Als cameraman of -vrouw ga je alleen of met een televisieverslaggever op pad om opnames te maken. De opnames kunnen ook in een studio setting plaatsvinden of in een cameraregie voor TV programma’s zoals Tegen de Klok. Voorafgaand aan de opnames bespreek je met de verslaggever en/of redacteur waar jullie naar toe gaan wat er gefilmd moet worden. Ervaring met video filmen of fotografie is een vereiste.

Editor
Profiel
Voor het monteren van diverse televisieprogramma’s zoeken wij ervaren editors. Voor het editen wordt gebruik gemaakt van Final Cut Pro X. Feeling met editen van televisie items en met Final Cut Pro is een vereiste.

Nieuwslezer
Profiel
RTV Roermond staat midden in de Roermondse samenleving en wil zowel op radio als TV alle nieuws uit de regio brengen. Heb je een goede stem, en ben je geïnteresseerd in nieuws, dan is dit een perfecte plek voor jouw. 

Radio Technicus
Profiel
Jij vindt het geweldig als het geluid van opgenomen en live uitzendingen met 100% kwaliteit op zender komt. Een geluidstechnicus bij RTV Roermond “schuift” bij zeer uiteenlopende programma’s en werkt samen met de presentator. Je zorgt onder meer voor de bediening van het mengpaneel, het inregelen van stemmen, het bedienen van de diverse digitale en analoge geluidsbronnen, het monteren van opnames en je lost kleine verstoringen op.
Ervaring met vergelijkbare werkzaamheden is een pré maar intern opleiden is een mogelijkheid. Je bent je bewust van de verantwoordelijkheid van je taak, en je weet deze vrijwilligersfunctie met de nodige betrokkenheid invulling te geven.

Radiopresentator
Profiel
Altijd al gedroomd van je eigen radioprogramma? Nu heb je de mogelijkheid om je eigen radioprogramma Live uit te zenden op ons station. Je leert bij ons alles wat nodig is om een radioprogramma te maken. Na een inwerkperiode mag je op een vast tijdstip in de week elke week je eigen programma maken.
Diversiteit is binnen onze organisatie een nadrukkelijk streven. Daarom bieden we bewust kansen aan vrijwilligers uit andere culturen. Ook willen we graag meer toetreding van jongeren, zodat ook deze groep kan werken aan eigen programma’s.

Redactiemedewerker
Profiel
Als redactiemedewerker maak je deel uit van één van de belangrijkste onderdelen van RTV Roermond: De Redactie.
Voor de verschillende programma’s is een redactie onmisbaar. Denk daarbij aan de verschillende informatieve programma’s. Je verzamelt dus het regionale nieuws, door diverse bronnen, zoals persberichten, te screenen en door eventueel zelf aanwezig te zijn bij belangrijke gebeurtenissen.
Jouw taak is dan verder om deze nieuwsfeiten en andere informatie om te zetten in een aantrekkelijk geheel voor onze informatieve radio- en televisieprogramma’s, beeldkrant en website.
Met dit werk ben je enkele dagdelen overdag per week kwijt. Wij verwachten van jou een actieve inbreng en je kunt natuurlijk goed in teamverband werken.

Freelance reclame adviseur m/v
Profiel
RTV Roermond is de lokale zender van Roermond en omstreken en draait voornamelijk op vrijwilligers die op allerlei vlakken actief zijn en een leuke tijd hebben samen met hun collega’s. Of je nu je radioprogramma voorbereidt, televisie opnames maakt of gezellige uren in de montage - studio doorbrengt, RTV Roermond geeft vrijwilligers de kans om aan de inwoners van het bruisende Roermond te laten zien wat er zich afspeelt in de stad.Wij zoeken als lokale omroep altijd mensen die ons team komen versterken. Op dit moment zijn wij op zoek naar een freelance reclame adviseur voor de acquisitie van reclame op onze beeldkrant, TV en radio. Het maakt niet uit of je een paar uur of een paar dagen per week beschikbaar bent.

Je krijgt eerst een interne opleiding over het product, waarna je aan de slag gaat als telefonisch adviseur of als buitendienst adviseur om potientiele adverteerders te benaderen. 
Je hebt aantoonbare verkoopervaring, en bent goed bekend in de regio Roermond. Verder beschik je over zeer goede communicatieve vaardigheden.
Wij bieden je een leuk team en een prettige werkomgeving midden in het dynamische hart van Midden-Limburg.
Stuur je motivatiebrief + CV naar secretariaat@rtvroermond.nl

 

Interesse?
Het moge duidelijk zijn, vele handen maken licht werk en Radio en Televisie maken is een leuke hobby. Mocht je geïnteresseerd zijn dan nodigen we je van harte uit voor een kennismakingsgesprek. Geef even aan in welke functie je interesse hebt
Stuur een mail naar; secretariaat@rtvroermond.nl of stuur een briefje naar; RTV Roermond, Postbus 2254, 6040 DA Roermond. Als je een CV hebt is het fijn als je dit meestuurt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Mocht je vragen hebben dan kun je ook via de bovenstaande adressen contact opnemen.
We hopen je snel te mogen begroeten als collega-vrijwilliger.

Deel dit bericht via:
  • Live Radio

    Live TV

  • Live Radio

    Live Radio

Webpoll

Ons vakantiegeld is weer binnen. We gaan het besteden aan
vakantie natuurlijk
sparen
huishoudbudget
aflossen
aankopen

Nu op Roermond FM

Radio: non-stop

Het weer

Weeronline.nl - Meer weer in Roermond