RTV Roermond

Roermond

ZinspiratieKfe

Zondagavond van 20.00-22.00 uur

We leven in een tijd waarin er veel veranderingen gaande zijn. ZinspiratieK-fé wakkert het bewustzijn aan en snijdt thema’s aan die het interessegebied van kunst, cultuur en nieuwetijdse ontwikkelingen doorkruisen. Ook de mens in z’n groei naar authenticiteit komt in de uitzendingen uitvoerig aan bod. Door interactie met medeluisteraars - via telefoon, de facebookpagina RTV ZinspiratieK-fé of zinspiratie@live.nl kunnen luisteraars reageren op en in het programma dat wordt uitgezonden.

Een uur lang inspirerende, verdiepende en luisterrijke radio die tot nieuwe inzichten, zingevende activiteiten en feel-good vibes inspireert. Wie gaat hier nu niet even voor zitten? Met de voordrachten, de muziek, de reacties van luisteraars als u en de inspirerende persoonlijkheden die wij in de studio ontvangen, gaat dit zeker lukken.
Henk Schmitz en Danny Danker nodigen u van harte uit om iedere zondag van 20.00 tot 22.00 uur ’s avonds mee los te komen van de waan van de dag en ‘gezinspireerd’ de nieuwe week tegemoet te gaan!

Presentatie:
Danny Danker & Henk Schmitz

Techniek:
Andreas Böhm

Facebook:
RTV ZinspiratieK-fé

Deel dit bericht via:
  • Live Radio

    Live TV

  • Live Radio

    Live Radio

Webpoll

Mijn vakantiegeld wordt besteed aan
Vakantie
Huishouden
Spaarpot
Extra aankopen
Aflossing

Nu op Roermond FM

Radio: non-stop

Het weer