RTV Roermond

Roermond

Beeldkrant- Laatste lokaal nieuws Roermond

De beeldkrant van RTV Roermond is op werkdagen 24 uur per dag te zien. U kunt dus kijken wanneer het u uitkomt. Achter de beeldkrant is Roermond FM te beluisteren.

De beeldkrant wordt dagelijks vernieuwd. Hierdoor blijft het nieuwsaanbod actueel en blijft het de moeite om dagelijks even naar de beeldkrant te kijken.

Verenigingen, stichtingen en overheidsinstanties kunnen via de beeldkrant informatie en het laatste nieuws doorgeven aan onze kijkers in de gemeente Roermond en de omliggende regio. 
Aan het plaatsen van de berichtjes zijn geen kosten verbonden. Het actuele neiuws van Roermond en Midden-Limburg kunt u ook vinden op onze website en u kunt ons volgen op Facebook en Twitter @RTV_Roermond

Stuur uw berichtjes, zo'n 85 woorden, het liefst per mail naar ons toe, maar per post mag natuurlijk ook. Het plaatsen van foto's is ook mogelijk. Foto's graag aanleveren in JPEG-formaat 900 x 600 via e-mail.
 Uw bericht wordt ca. 5 dagen voor de datum waarop de activiteit plaatsvindt op de beeldkrant geplaatst. Natuurlijk kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen over het plaatsen van dringende informatie. 
Stuur uw bericht naar: redactie@rtvroermond.nl

Adverteren via de beeldkrant is goedkoper dan u denkt! En u bereikt maar liefst 136.000 potentiële klanten. Kijk voor de mogelijkheden bij Adverteren.

Deel dit bericht via:
  • Live Radio

    Live TV

  • Live Radio

    Live Radio

Webpoll

RTV Roermond start met het tv-magazine Roermond Gezond. Wat betekent gezondheid voor u?
Lichamelijke en mentale kracht
Een lang leven
Geluk
Weerbaarheid

Nu op Roermond FM

Radio: non-stop

Het weer